Please Visit Our Sponsors

Rocks Quiz Kuiz per gurët dhe shkembinjët

Rocks Quiz Kuiz per gurët dhe shkembinjët

 Quiz

To play this game you must enable flash

Enable Flash

Looking For Something Else To Play? Maybe Win Some Cash Too!

Game Details

English:This is quiz about stones or rocks.Play this quiz about stones or rocks. Test yourself how much you know about the stones or rocks.rnrnrnShqip:Ky është quiz rreth gurëve apo shkëmbinjve. Luaj këtë quiz në lidhje me gurë apo shkëmbinj. Testoni veten se sa ju e dini në lidhje me gurë apo shkëmbinj.

Date Added: 05-08-15

Category: Quiz

Played 360 times

Tags: English rocks

Loading...